Alemany gratis per a la IV Universitat Popular de Burjassot

El projecte solidari de formació, oci i cultura gratis es consolida

La Universitat Popular - Pacto de Trabajadores de Burjassot, un projecte utòpic inspirat en les solidàries xarxes republicanes de cultura i oci que van empoderar els valencians de fa un segle, es consolida amb més cursos i activitats gratuïtes per a garantir la igualtat d’oportunitats.

“Enguany encetem el 4t curs i com a bagatge tenim: dos llibres d’història de Burjassot publicats, tres obres de teatre professional representades a la Casa del Poble, una ruta turística-cultural sobre Blasco Ibáñez en funcionament, desenes d’alumnes i professors ajudant-se entre iguals i la il·lusió del primer dia per construir un món nou”, explica José A. López Camarillas, director del projecte des de l’inici.

“Com a novetat, teniu la possibilitat d’iniciar-vos en la llengua de Kafka i Marx. Però també podeu aprendre francés amb un nadiu, començar a parlar anglés, reforçar els estudis escolars dels vostres fills i filles amb professorat titulat, perdre la vergonya a parlar en públic amb un actor professional en les classes de teatre i… ballar. Ballar ens fa més lliures!”

A més a més, l’organització assegura que continuaran fent presentacions de llibres, actuacions de teatre, tallers específics i excursions culturals.

Per a apuntar-se no cal cap carnet polític ni diners, només s’ha d’enviar un correu amb les teues dades i el curs/cursos que vulgues a pactodetrabajadores@gmail.com. Les classes comencen en desembre. Totes les activitats són a la Casa del Poble al carrer Mestre Giner 25 de Burjassot (seu d’Esquerra Unida).

Horaris:

Anglés bàsic: dilluns de 19:30 a 21
Francés: dimarts de 18 a 19:30
Repàs escolar: dimecres de 17:30 a 18:30 (cal autorització de tutors/es legals)
Teatre: dimecres de 19 a 20:30
Alemany (iniciació): dijous de 17:30 a 19
Balls (llatins i de saló) dijous de 19 a 20:30

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>